Vászonképek

Nyomtasd fényképedet vászonra, 20×30 cm-es mérettől akár a 140×200 cm-ig! Prémium minőségű egy- és többrészes vászonkép kollekciók  otthonra, irodába a Te igényeid szerint! A vásznak egyedi mintázata az elkészült képet szinte festmény hatásúvá teszik, és a minőségi vászon gyönyörűen visszaadja a kép színét. A vakrámás kivitelnek köszönhetően nem kell attól aggódnunk, hogy a kép a kerete miatt nem illik a környezetbe, szinte minden stílusú helyiségben remekül mutat. Gyors és egyszerű rendelés online.

Vakrámára feszített vászonképek

A vászonra nyomtatott képet egy 20x40 mm-es fa keretre helyezve a keret négy sarkában elhelyezkedő ékek segítségével feszítjük ki, a keret hátsó részén tűzőgéppel történő rögzítést követően. Maga a keret nem látszik, ezért általánosan elterjedt a vakráma kifejezés, ami valójában ezeknél a vászonképeknél ékrámát takar. Az ékráma előnye, hogy ha a környezeti hatások miatt a vászon esetleg évek múlva veszítene feszességéből, az ékrámán igazítva könnyedén utólag is tovább feszíthető. Az általunk készített vászonképeket minden esetben egy akasztóval látjuk el, így akár azonnal a falra helyezhetők.

Keret nélküli vászonfotók

Ha saját magad szeretnéd vakrámára feszíteni, vagy keretbe helyezni a képet, a keret nélküli vászonfotó a megfelelő választás. Mindkét esetben figyelembe kell venni, hogy a kép méretére rá kell hagyni a ráfeszítéshez szükséges méreteket. Ez például egy 2 cm vastag keret esetében ajánlott 8 centimétert függőlegesen és vízszintesen is hozzáadni a kívánt mérethez, és így leadni a rendelést. A keret nélküli vászonfotó praktikus választás, ha egy távoli családtagot vagy barátot szeretnél meglepni egy mutatós képpel, kisebb helyigénye miatt könnyebben szállítható, mint a keretre feszített vászonképek.

Ahhoz, hogy az elkészült vászonkép valóban jól mutasson a falon, sok esetben szükséges a felénk továbbított kép korrekciója. Ezt egy hozzáértő kollégánk díjmentesen elvégzi, ami magában foglalja a különböző szín -és szaturációs problémák kiküszöbölését, illetve amennyiben szükséges a fényegyensúly korrekciót. Tovább ingyenes extraként igény esetén egy szűrőt teszünk a képre a vászonkép előkészítése során, ami lehet szürkeárnyalatos vagy szépia. Amennyiben kollégánk úgy dönt, hogy valamilyen oknál fogva a rendeléskor leadott képpel nem lehet az elvárt minőségű vászonképet elkészíteni, minden esetben jelzi a megrendelő felé, és további lehetőségeket kínál.